Simborgare 1 Valhalla HT19

Aktivitet: Simborgare 1 Valhalla HT19
Kategori: Simlinjen
Beskrivning: Simborgare 1 Hösten 2019

Simlinjen är vår nybörjarverksamhet för tävlingssimning som består av tre steg; simborgare, crawlskola och medleyskola. Den riktar sig till barn som är 6-9 år. Grundkravet är att kunna simma 200 meter.

”Uppsim” har vi vid första träningstillfället för de nya simborgarbarnen. Här testar vi barnens sim- och vattenkunskaper, de simmar då alla 200 m. Kravet är inte att simma ett perfekt simsätt, men barnen bör ha en god vattenvana och kunna klara av att simma 200 m enligt simkunnighetsdefinitionen från Svenska Simförbundet. Detta ger då barnen en möjlighet till meningsfull träning, på rätt nivå och samtidigt kunna delta med glädje i gruppens sim- och vattenaktiviteter. De barn som ev. inte klarar uppsimmet, kan givetvis söka till nästa termins simborgarkurs och hinner träna upp sin vattenvana och också sin simkunnighet.

Info finner ni på följande länk
http://www.goteborgsim.se/simning/simlinjen/

Priset är inklusive entré

Söndagar 08:30-09:30 V. 34- 43, 46- 49

Morgondagare lördagen (v. 40) 5/10, ej för våra nyaste och yngsta Simborgare!
Juldopp söndag (v. 50) 15/12 (inklusive Morgondagare) alla Välkomna!

Försäljning av Bingolottos Julkalender är en viktig intäkt till klubben som, tillsammans med träningsavgiften, möjliggör att vi kan upprätthålla en bra och meningsfull simträning, delta i tävlingar, åka på läger mm. Alla simmare i klubben säljer 5 lotter för 100 kronor per styck, varav 50 kronor tillfaller klubben. Familjer med flera barn i klubben behöver maximalt sälja 10 lotter. De som så önskar kan istället för att sälja lotter betala 250 kronor till klubben, vilket motsvarar klubbens överskott. Om Ni väljer detta alternativ tar ni inte emot lotter utan betalar in 250kr. Lotterna kommer att delas ut i september-oktober.
För er som säljer lotterna betalar ni in 500kr. Mer information kommer.

Frågor mailar ni till annika@goteborgsim.se

Om ni hoppar av kursen innan kursstart kan ni få tillbaka avgiften minus 200 kr i administrationsavgift. Mejla då kansliet omgående kansli@goteborgsim.se
Om ni väljer att hoppa efter det att kursen börjat betalar vi inte tillbaka några pengar.
Plats: Valhallabadet
Tid: Söndagar kl.08:30-09:30 enligt schema
Avgift: 1 650 kr
Platser kvar: 3