Anmälan till simskolan vårterminen 2019!

 

Återanmälan för er som går i simskolan HT18

Under vecka 49, mellan den 3/12–9/12, har ni som har gått i simskolan under HT18 och höstlovets intensivkurser möjlighet att återanmäla er plats till VT19. Under vecka 48 skickas ett mail med information om vilken grupp simskolebarnet har tilldelats plats i och kan återanmälas till. (Om platsen inte har bokats innan den 10/12 hålls den inte längre reserverad för er och platserna öppnas för allmänheten.) Bokningen denna veckan är alltså bara för listade deltagare. 

För återanmälan till simskolan VT19 gör följande: 
-Klicka in på gruppen ni har en tilldelad plats i. Välj simskolebarnets namn i namnlistan. 
-Fyll i anmälan och skicka in. När anmälan är inskickad och betald får man ett bekräftelsemail på sin bokade plats i simskolan VT19. 
 
 
 
Anmälan för er som är nya

Måndagen den 17/12 vecka 51 öppnar anmälan till simskolan för er som är nya. Vi har ingen kö eller reservlista man kan ställa sig i utan de platser som finns visas på hemsidan under ”boka/betala aktiviteter”. Vi tar heller inte emot anmälningar via mail.

Göteborg Sims simskola är för barn från fem års ålder (eller fyller fem år under terminens gång) till dess att man kan simma ca 150-200m med bra simteknik samt känna glädje och trygghet i och vid vatten. (Obs! Tänk på att barnet behöver vara tillräckligt långt för att bottna i bassängerna för att börja i simskolan i nivåerna Baddaren, Pingvinen och Pingvinen Fortsättning. Info om detta här)

För mer information om simskolan klicka här

För att anmäla till rätt nivå ber vi er titta på simskolans nivåer och göra en bedömning vilken nivå som passar deltagaren bäst.

För anmälan till simskolan VT1) gör följande: 
-Gå in på /Aktiviteter/#Simskola (Grupperna visas här när platserna öppnas för bokning.)
-Klicka in på gruppen man vill boka en plats i. (Antal lediga platser i gruppen visas under ”platser kvar” längst till höger på sidan)
-Fyll i anmälan och skicka in. När anmälan är inskickad och betald får man ett bekräftelsemail på sin bokade plats i simskolan VT19.
 
 
Vid frågor maila simskola@goteborgsim.se
 

Välkomna till simskolan vårterminen 2019!

 Simlärare & Simlärarassistenter! 

Göteborg Sim är en av Sveriges ledande simklubbar. Vi är en elitsatsande förening med representation i senior-, junior- och ungdomslandslagen. Föreningen erbjuder bl.a. babysim, simskola samt träning för tävlingssimmare.
Vi bedriver verksamhet i Valhallabadet, Askims Simhall samt i Lundbybadet.

Vi söker simlärare & simlärarassistenter inför VT19!

Din intresseanmälan skickas till simskola@goteborgsim.se