Anmälan till simskolan vårterminen 2018!

 

Återanmälan för er som går i simskolan HT17

Under vecka 49, mellan den 4/12–10/12, har ni som har gått i simskolan under HT17 möjlighet att återanmäla er plats till VT18. Innan vecka 49 kommer ni få ett mail med information om vilken grupp simskolebarnet är rekommenderat av sina instruktörer att gå i under VT18. (Om platsen inte har bokats innan den 11/12 hålls den inte längre reserverad för er och platserna öppnas då för allmänheten.) Bokningen denna veckan är alltså bara för listade deltagare. 

För återanmälan till simskolan VT18 gör följande: 
-Klicka in på gruppen ni har en tilldelad plats i. Välj simskolebarnets namn i namnlistan. 
-Fyll i anmälan och skicka in. När anmälan är inskickad och betald får man ett bekräftelsemail på att man har en bokad plats i simskolan VT18. 
 
 
 
Anmälan till simskolan för er som är nya

Torsdagen den 14/12 vecka 50 öppnar anmälan till simskolan för er som är nya. Vi har ingen kö eller reservlista man kan ställa sig i utan de platser som finns visas på hemsidan under ”boka/betala aktiviteter”. Vi tar inte heller emot anmälningar via mail.

Göteborg Sims simskola är för barn från fem års ålder (eller fyller fem år under terminens gång) till dess att man kan simma ca 150-200m med bra simteknik samt känna glädje och trygghet i och vid vatten. (Obs! Tänk på att barnet behöver vara tillräckligt långt för att bottna i bassängerna i nivåerna Baddaren, Pingvinen och Pingvinen Fortsättning, för att börja i simskolan. Info om detta här)

För mer information om simskolan klicka här

För att anmäla till rätt nivå ber vi er titta på simskolans nivåer och göra en bedömning vilken nivå som passar er bäst.

För anmälan till simskolan VT18 gör följande: 
-Gå in på /Aktiviteter/#Simskola (Grupperna visas här när platserna öppnas för bokning.)
-Klicka in på gruppen man vill boka en plats i. (Antal lediga platser i gruppen visas under ”platser kvar” längst till höger på sidan)
-Fyll i anmälan och skicka in. När anmälan är inskickad och betald får man ett bekräftelsemail på att man har en bokad plats.
 
 
Vid frågor maila simskola@goteborgsim.se
 

Välkomna till simskolan vårterminen 2018!