Anmälan till höstterminens simskola 2019

 

Återanmälan för deltagare i simskolan VT19

 Mellan den 16/5–23/5 har ni som deltagit i simskolan VT19 möjlighet att återanmäla er simskoleplats till HT19. Information om vilken grupp simskolebarnet har tilldelats plats i och kan återanmälas till skickas via mail. (Om platsen inte har bokats innan den 14/12 hålls den inte längre reserverad.) Bokningen under dessa datum är endast för listade deltagare.

 
För återanmälan till simskolan HT19 gör följande:
-Klicka in på gruppen ni har en tilldelad plats i. Välj simskolebarnets namn i namnlistan.
-Fyll i anmälan och skicka in. När anmälan är inskickad och betald får man ett bekräftelsemail på sin bokade plats i simskolan HT19.

 

 
Återanmälan för deltagare i sportlovets & påsklovets intensivkurser 2019
 
Mellan den 28/5–31/5 har ni som deltagit i sportlovet och påsklovets intensivkurser och skickat in intresseanmälan möjlighet att återanmäla er simskoleplats till HT19. (Reserverad simskoleplats ges i mån av plats till intensivkursdeltagare.) Information om vilken grupp simskolebarnet har tilldelats plats i och kan återanmälas till skickas via mail. (Om platsen inte har bokats innan den 31/5 hålls den inte längre reserverad.) Bokningen dessa datum är endast för listade deltagare.
 
För återanmälan, gör enligt beskrivning ovan.

 

Anmälan för nya deltagare
 
Onsdagen den 5/6 kl. 00.01 öppnar anmälan till höstterminens simskola för nya deltagare. Vi har ingen kö eller reservlista till simskolan utan de platser som finns lediga visas under ”boka/betala aktiviteter”. Vi tar inte emot anmälningar via mail.
 
 
Göteborg Sims simskola är för barn från fem års ålder (fyller fem år under terminens gång) till dess att man kan simma ca 150-200m med bra simteknik samt känna glädje och trygghet i och vid vatten. (Obs! Tänk på att barnet behöver vara tillräckligt långt för att bottna i bassängerna för att börja i nivåerna Baddaren, Pingvinen och Pingvinen Fortsättning. Info om detta här)
 
För mer information om simskolan klicka här
 
För att anmäla till rätt nivå ber vi er titta på simskolans nivåer och göra en bedömning vilken nivå som passar deltagaren bäst.

 

För anmälan till simskolan HT19 gör följande:
-Klicka in på gruppen man vill boka en plats i. (Antal lediga platser i gruppen visas under ”platser kvar” längst till höger på sidan.)
-Fyll i anmälan och skicka in. När anmälan är inskickad och betald får man ett bekräftelsemail på sin bokade plats i simskolan HT19.

 

Vid frågor maila simskola@goteborgsim.se

 

 
Välkomna till simskolan höstterminen 2019!