Anmälan till simskolan vårterminen 2020

 
Återanmälan - för deltagare i simskolan HT19

Mellan den 9/12–15/12 har du som deltagit i simskolan HT19 möjlighet att återanmäla din simskoleplats till VT20. Anmälan öppnar kl 15.00. Information om vilken grupp simskolebarnet har tilldelats plats i och kan återanmälas till skickas via mail. (Om platsen inte har bokats innan den 16/12 hålls den inte längre reserverad.) Bokningen dessa datum är endast för listade deltagare. 

För återanmälan till simskolan VT20 gör följande:
-Klicka in på gruppen ni har en tilldelad plats i. Välj simskolebarnets namn i namnlistan.
-Fyll i anmälan och skicka in. När anmälan är inskickad och betald får man ett bekräftelsemail på sin bokade plats i simskolan VT20.
 
 
 
Återanmälan - för deltagare i höstlovets intensivkurser 2019
 
Mellan den 19/12–22/12 har du som deltagit i höstlovets intensivkurser och skickat in intresseanmälan möjlighet att återanmäla din simskoleplats till VT20. (Reserverad simskoleplats ges i mån av plats till intensivkursdeltagare.) Information om vilken grupp simskolebarnet har tilldelats plats i och kan återanmälas till skickas via mail. (Om platsen inte har bokats innan den 23/12 hålls den inte längre reserverad.) Bokningen dessa datum är endast för listade deltagare.
 
För återanmälan, gör enligt beskrivning ovan.
 
 
 
 
Nynmälan - för nya deltagare
 
Söndagen den 5/1 kl. 00.01 (preliminärt datum) öppnar anmälan till vårerminens simskola för nya deltagare. Vi har ingen kö eller reservlista till simskolan utan de platser som finns lediga visas under ”boka/betala aktiviteter”. Vi tar inte emot anmälningar via mail.
 
Göteborg Sims simskola är för barn från fem års ålder (som fyller fem år under terminens gång) till dess att man kan simma 200m med bra simteknik samt känna glädje och trygghet i och vid vatten. (Obs! Tänk på att barnet behöver vara tillräckligt långt för att bottna i bassängerna för att börja i nivåerna Baddaren, Pingvinen och Pingvinen Fortsättning. Info om detta här)
 
För mer information om simskolan klicka här
För att anmäla till rätt nivå ber vi er titta på simskolans nivåer och göra en bedömning vilken nivå som passar deltagaren bäst.
 
 
För anmälan till simskolan VT20 gör följande:
-Klicka in på gruppen man vill boka en plats i. (Antal lediga platser i gruppen visas under ”platser kvar” längst till höger på sidan.)
-Fyll i anmälan och skicka in. När anmälan är inskickad och betald får man ett bekräftelsemail på sin bokade plats i simskolan VT20.
 
 
Vid frågor maila simskola@goteborgsim.se
 
 
 
Välkomna till simskolan vårterminen 2020!