Välkommen till Göteborg Sims simskola!

 

Simskolan i Askims simhall

Viktigt! När ni kommer till Askimsbadet så går ni till kassan och får ett inträdesband. För att få bandet betalar ni en DEPOSITIONSAVGIFT PÅ 100KR (helst kortbetalning). Kursavgiften inkluderar inträde för simskolebarnet för att endast bada under hans/hennes simskolelektion. Tänk på att ta med ett hänglås till skåpen i omklädningsrummet.

Ni föräldrar har ansvaret för era barn till dess att simläraren tar över barnen, då de hämtar eleverna i Flick- & Pojkomklädningsrummet (då föräldrar INTE får gå in med vanliga plagg i simhallen). Barnen skall vara ombytta och klara för att hämtas av simlärare 3 min innan lektion och föräldrar ska vara i omklädningsrummet igen 3 min innan lektionsslut för att ta emot sina barn. Det blir då en säker överlämning. Vid första och sista tillfället är föräldrar och syskon välkomna att sitta inne vid bassängen, (OBS!! man måste då vara ombytt enligt simhallens regler).

Vi simlärare vill att föräldrar/syskon/släkt/vänner sitter utanför glasväggen i cafeterian på Askimsbadet och tittar på simlektionen, så barnen inte blir okoncentrerade och vi simlärare istället kan få alla elevers uppmärksamhet!

 

Simskolan på Valhallabadet

Viktigt! Måndag, onsdag, lördag: När ni kommer till Valhallabadet går ni till receptionen där ni får ett inträdesband. Kursavgiften inkluderar inträde för simskolebarnet för att endast bada under hans/hennes simskolelektion. Föräldrar behöver inte betala inträde om man endast ska följa barnet till simlektionen.

Viktigt! Söndag: När ni kommer till Valhallabadet följer ni skyltarna ”Göteborg Sim simskola” för att komma till omklädningsrummen. Denna dagen byter man om i omklädningsrummen vid 50m bassängen. För att låsa skåpen behöver ni en tiokrona. Kursavgiften inkluderar inträde för simskolebarnet för att endast bada under hans/hennes simskolelektion. Föräldrar behöver inte betala inträde om man endast ska följa barnet till simlektionen.

Ni föräldrar har ansvaret för era barn tills att simläraren tar över barnen inne vid bassängen. Vid lektionsstart samlas simlärare och elever vid nödutgången vid Lilla Bassängen. Barnen skall vara ombytta och klara när lektionen börjar. Föräldrarna ska också möta upp barnen vid avslutningen med simlärarna vid bassängen när lektionen är slut.

Vi simlärare vill att föräldrar/syskon/släkt/vänner sitter på läktaren i Valhallabadet ifall ni vill titta på simlektionen, så barnen inte blir okoncentrerade och vi simlärare istället kan få alla elevers uppmärksamhet!